Vi tilbyder erhvervsrengøring til små og mellemstore virksomheder som gerne vil spare på omkostningerne men stadig vil have kvalitet.

Ordentlig rengøring er vigtig for trivsel på arbejdspladsen. Vi ved hvor irriterende det kan være at møde op på kontoret eller i butikken, hvor skrivebordet lider under gårsdagens kaffepletter, eller papirkurven er med top. Vi sjusker ikke med rengøringen. Vi leverer et pletfrit resultat hver gang, så virksomheden er præsentabel for gæster og kunder.

Vores erfaring er bred og spænder fra institutionsrengøring til kontormiljøer og butikker.

Vores kundekreds består af både offentlige og private virksomhedskunder.

Fælles for dem alle er, at kvaliteten altid er i orden, uanset opgavens størrelse.

Vi løser altid opgaven på de aftalte tidspunkter, og det er en fast person som bliver tilknyttet virksomheden. På den måde er kommunikationsvejen kort og præcis. Vi er altid tilgængelige og fleksible.

I vil kende prisen på forhånd og der kommer aldrig ubehagelige overraskelser på grund af ekstra gebyrer eller flere timer end aftalt. Vi har udviklet et koncept vi kalder ”Flex Rengøring” derfor D.kr. 195,-/time. Betaler din virksomhed mere end det så betaler I for meget for rengøring. Prisen gælder for almindelig rengøring uden brug af maskiner – støvsuger undtaget.

Kontor & Klinikrengøring

Alfa-Ren har siden 2000 beskæftiget sig med rengøring af klinikker og kontorer. I gennem årene har vi oparbejdet en stor erfaring inden for området.

Vigtigt at følge med tiden.

Udførelsen af klinik- og kontorrengøring har på de sidste 15-20 år ændret sig meget. Metoderne, redskaberne og kravene til arbejdsmiljøet er blevet meget anderledes. Men Alfa-Ren er fulgt med udviklingen og derfor kan vi stadig i dag fastholde vores position som en seriøs, troværdig og moderne virksomhed, som udfører alle former for opgaver indenfor kontor & klinikrengøring.

Vi har gennem årene, hvor vi har arbejdet med klinikrengøring, lært betydningen af ordholdenhed og overholdelse af en aftale.

Luk menu